22.03.2017, SM-puukiipeilykilpailuiden valmistelut käynnistyneet
Suomen Puunhoidon Yhdistys SPY ry järjestää kahdeksannet puukiipeilyn Suomen mestaruuskilpailut Livian ammattiopiston alueella Kaarinassa (Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö) 20.–21.5.2017. Kilpailuissa testataan puunhoitajien kiipeilytaitoa, -tekniikkaa ja nopeutta viidessä eri tehtävässä. Ensimmäinen päivä on kaikille kilpailijoille avoin karsintakilpailu. Toisena päivänä kilpailevat ensimmäisenä päivänä SM-finaaliin selviytyneet kiipeilijät. Kilpailussa on kolme sarjaa: miesten, naisten ja opiskelijoiden sarjat. Ilmottautumiset ja lisätietoja SM-puukiipeilykilpailut -sivulta.

19.01.2017, jäsenpostien deadlinet sekä ilmestymisajat

09.12.2016, 2016 seminaarin esitelmät nyt luettavissa
Klikkaa itsesi Seminaarit-sivulle.

07.11.2016, Vihervuoden mitali Aki Männistölle ja Sami Kiemalle
Vihervuoden päätöstapahtumassa Helsingin Säätytalossa jaettiin 27.10. 26 Vihervuoden mitalia viheralan hyväksi tehdystä ansiokkaasta työstä. Mitalin saajissa on toimijoita ympäri Suomea. Mitalin myöntämisestä päätti mitalitoimikunta, jonka puheenjohtaja oli presidentti Tarja Halonen.

Mitalin saajissa oli myös kaksi yhdistyksemme pitkäaikaista aktiivia.
Seuraavassa lautakunnan perustelut mitalin saajille:

Puuasiantuntija Aki Männistö (hortonomi amk, arboristi) on jo kahden vuosikymmenen ajan ollut eturivissä mukana edistämässä ja kehittämässä hyvää asuinympäristöä luovaa kaupunkipuuston hyvinvointia. Hän on ollut mukana useissa Viherympäristöliiton hankkeissa sekä laatimassa valtakunnallisia kaupunkipuuston rakentamisohjeita ja laatuvaatimuksia.

Arboristi Sami Kiema seuraa aktiivisesti puunhoidon kehitystä kotimaassa ja ulkomailla ja hän vaikuttaa aktiivisena keskustelijana alan kehittymiseen. Erityisesti Sami Kiema on ollut kiinnostunut puiden kasvinterveydestä. Sami Kiema on vetänyt aktiivisesti puheenjohtajana Suomen Puunhoidon yhdistystä.

Suomen Puunhoidon Yhdistys Onnittelee!

Lisätietoja linkistä.

12.09.2016, tilastotietoa viheralalta
Viheralan tunnusluvut 2014-2015 – Selvitysraportti.

30.5.2016, SM-puukiipeilykilpailuiden mestaruudet Juha Palojärvelle ja Anu Äyräkselle
Suomen Puunhoidon Yhdistys SPY ry:n seitsemännet SM-puukiipeilykilpailut kisattiin lauantaina ja sunnuntaina 28.-29.5.2016 Håkansbölen kartanon puistossa Vantaalla. Kilpailuun osallistui kaikkiaan 23 puunhoidon ammatissa toimivaa tai ammattiin opiskelevaa puunhoitajaa eli arboristia. Juha Palojärvi Vihdistä voitti miesten Suomen mestaruuden ja Anu Äyräs Paimiosta naisten sarjan Suomen mestaruuden. Lisäksi lauantaina palkittiin opiskelijasarjan voittajana arboristiopiskelija Juhani Käärnä Hyria koulutus Oy:stä. Kilpailuun osallistui kilpailijoita myös Ruotsista ja Virosta. Ruotsalainen Boel Hammarstrand sai naisten finaalin parhaimmat pisteet. Yhdistys kiittää kilpailijoita, toimitsijoita ja tukijoita kilpailuiden onnistumisesta! Lisätietoja SM-puukiipeilykilpailut-sivulta ja kilpailutapahtuma vastaava Piritta Anttilalta, puh. 040 587 0314, tiedotus @ suomenpuunhoidonyhdistys.fi tai kisojen pääteknikko Henri Enroosilta puh. 045 230 6802, henri.enroos @ gmail.com

11.5.2016, SM-puukiipeilykilpailuissa mukana 25 kilpailijaa
Seitsemännet puukiipeilyn Suomen mestaruuskilpailut järjestetään Håkansbölen kartanopuistossa Vantaalla (Vuorilehdontie 6) 28.–29.5.2016. Mukaan on ilmoittautunut 25 kilpailijaa, joukossa kilpailijoita myös Iso-Britanniasta, Ruotsista ja Virosta. Lisäksi toimitsijatehtäviin osallistuu 29 yhdistyksen jäsentä. Kilpailujen järjestämistä tukee kaikkiaan 23 yritystä tai organisaatiota joko raha- tai palkintolahjoituksin. Kilpailijoita kannustamaan odotetaan saapuvan yleisöä ympäri maata. Kilpailut avataan virallisesti lauantaina 28.5.2016 klo 9:00, joka on karsintapäivä. Finaalikamppailu Suomen mestaruudesta käynnistyy sunnuntaina 29.5.2016 klo 9:00. Tule sinäkin paikan päälle kannustamaan kilpailijoita voittoon!

Lisätietoja SM-puukiipeilykilpailut-sivulta, kilpailuohjelmasta ja kilpailuvastaava Piritta Anttilalta, puh. 040 587 0314, tiedotus @ suomenpuunhoidonyhdistys.fi tai kisojen pääteknikko Henri Enroosilta puh. 045 230 6802, henri.enroos @ gmail.com

Vanhemmat uutiset Arkistosta