SM-puukiipeilykilpailut 18.-19.5.2019 kilpailijaksi ilmoittautuminen

SM-puukiipeilykilpailut 18.-19.5.2019 kilpailijaksi ilmoittautuminen.

Nimi:

Osoite:

Puhelinnumero:

Sähköposti:

Laskutusosoite:

Osallistun sarjaan:
Naisten sarja (osallistumismaksu 60 €, sisältää lounaat)Miesten sarja (osallistumismaksu 60 €, sisältää lounaat)Opiskelijoiden sarja (osallistumismaksu 20 €, sisältää lounaan)

Majoitus:
Yksi yö (pe-la) 15 €/hlöKaksi yötä (pe-su) 30 €/hlöEi majoitusta

Oppilaitos ja valmistumisajankohta (vain opiskelijasarjaan osallistuva täyttää):

T-paidan koko:
SMLXL

Erityisruokavalio:
KalatonLihatonGluteiinitonLaktoositonVegaaniMuu, mikä

Olen tutustunut puukiipeilyn SM-kilpailujen sääntöihin ja sitoudun noudattamaan niitä.

Minulla on kilpailuissa käytössä CE- ja EN-normit täyttävä tarkastettu henkilökohtainen kiipeilyvarustus. (Edellytys kilpailuun osallistumiselle).

Olen tietoinen, että Suomen Puunhoidon Yhdistys SPY ry ei vakuuta kilpailuun osallistuvia.

Lisätietoja yhdistyksen verkkosivuilta http://www.suomenpuunhoidonyhdistys.fi tai Niina Loijas niina.loijas@gmail.com tai puhelimitse +358 40 830 8333.

- Suomen Puuhoidon Yhdistys -