13.10.2018 Kääpäretki Porvoo

Tervetuloa yhdistyksen kääpäretkelle Porvooseen lauantaina 13.10.2018!

Yhdistyksen perinteinen kääpäretki suuntautuu tänä syksynä Porvooseen. Vierailemme retkellä ainakin parissa kohteessa, Ekuddenin tammimetsässä ja Stensbölen suojelualueella, mahdollisesti muuallakin. Oppaanamme toimii sieniasiantuntija Pertti Salo Helsingin Yliopistosta.

Tapaamme lauantaina 13.10.2018 klo. 10.00 Tarkkisten pallokentän parkkipaikalla osoitteessa Tarkkistentie 153 (tapaamispaikka).

Paikalle pääsee ainakin omalla autolla, ehkä jotenkin myös julkisilla? Kimppakyydit ovat suositeltuja ja jos olet kyytiä vailla, voit kysellä sitä allekirjoittaneelta.

Varaudu retkelle lähtiessäsi vallitsevan sään mukaan, ota omat eväät ja halutessasi jokin kääpäkirja sekä lupi/ kiikarit.

Retki on kaikille avoin eli voit ottaa mukaasi myös aiheesta kiinnostuneet kaverisi, olivat he sitten yhdistyksen jäseniä tai eivät. Retki on kaikille maksuton.

Ilmoittautumiset Sami Kiemalle sähköpostilla 12.10.2018 mennessä osoitteeseen puukiema@gmail.com (siksi, että tiedämme aamulla ovatko kaikki saapuneet paikalle).

Tule mukaan kääpimään!