27.11.2020 Seminaari, Turku webinaarina

24. Puunhoidon seminaari 27.11.2020 järjestetään webinaarina

Suomen Puunhoidon Yhdistys SPY ry on päättänyt järjestää 24. Puunhoidon seminaarin 27.11.2020 webinaarina vallitsevan koronatilanteen vuoksi.

Webinaarimaksuun sisältyvät luennot ja sähköinen seminaarijulkaisu. Etäosallistumisohjeet ja -linkki lähetetään ilmoittautuneille. Livestriimaukseen pääsee selaimen (www) välityksellä ja järjestäjien juontamaan keskusteluun voi osallistua chatin välityksellä. Livepalvelun toteuttaa Prospectum Oy.

Jos olet ehtinyt ilmoittautua paikan päälle tulevaksi, muokkaamme ilmoittautumisenne etäosallistumiseksi. Mikäli sinulla on kysyttävää osallistumisesta tai haluat peruuttaa osallistumisen, ota yhteyttä: Essi Mäkinen, essi.makinen@vyl.fi

Lisätietoja webinaarista: Eeva-Maria Tuhkanen, puheenjohtaja@suomenpuunhoidonyhdistys.fi

Ystävällisin terveisin,

Suomen Puunhoidon Yhdistys SPY ry