Jäsenyritykset

Yhdistys on hyväksynyt jäsenyrityksiksi alla mainitut puunhoitoalan yritykset. Jäsenyritykseksi on oikeutettu liittymään viher- ja/tai metsäalalla toimiva yritys, jonka vakituisista työntekijöistä vähintään yksi on koulutukseltaan arboristi. Jäsenyrityksen edellytetään noudattavan hyvää ammatillista toimintatapaa sekä yhdistyksen linjaa. Myös yhteiskuntavelvoitteet tulee olla kunnossa. SPY välittää arboristipalveluja kysyville asiakkaille vain jäsenyritystensä yhteystietoja.

SPY:n jäsenyrityksen tunnistaa jäsenyrityslogosta.

Arbomare Oy

Laadukkaat arboristipalvelut Uudenmaan alueella.
Arbomare Oy hoitaa arboristipalvelut tiedolla, taidolla ja ajatuksella. Erityisesti rakennetussa ympäristössä ilmenevät puiden ongelmat, niiden hoito ja ennaltaehkäisy ovat ominta alaamme. Toimeksiantoihimme kuuluu monipuolisesti kohteita yksityispihoista aina vaativiin kulttuurihistoriallisesti arvokkaisiin kohteisiin. Palvelemme lisäksi taloyhtiöitä, kuntia ja kaupunkeja.
Tarjoamme arboristipalveluita korkealla ammattitaidolla. Palveluihimme kuuluu esimerkiksi puiden kuntotutkimus, turvallinen puunkaato, kokonaisuuden huomioonottava puuston hoito, kantojyrsintä ja tarpeisiinne sopiva puutarhan tai pihan stailaus.
Pääsääntöisesti palvelemme Uudenmaan alueella, mutta hoidamme tarvittaessa isompia projekteja kauempanakin. Ota yhteyttä, niin keskustellaan asiasta tarkemmin.
Lisätietoja yrityksen verkkosivuilta.


Arboristi Tom Nylund

Sastamalainen Arboristi Tom Nylundin palveluvalikoima on erittäin laaja: puiden istutus, puiden hoito, puiden siirto, puiden kaato, kantojen poisto, latvustuennat, tonttihakkuut, kuntotutkimukset, arvonmääritys, puuston inventointi, hoitosuunnitelmat sekä muut vihertyöt. Arboristi Tom Nylund toimii Varsinais-Suomen, Satakunnan, Hämeen, Pirkanmaan ja Päijät-Hämeen alueilla. Urakoita myös Helsingissä.
Lisätietoja yrityksen verkkosivuilta.


Arboristipalvelu Lehtoranta Oy

Vantaalta toimiva Arboristipalvelu Lehtoranta Oy työskentelee pääkaupunkiseudun, Itä-Uusimaan ja Uusimaan alueilla. Puiden kaadon, hoidon ja istuksen lisäksi Lehtoranta tarjoaa kantojyrsintää, latvustuentoja, puiden kuntokartoituksia ja hoitosuunnitelmia sekä tonttihakkuita.
Lisätietoja yrityksen verkkosivuilta.


Entti Oy

Raisiolainen Entti Oy tekee puunhoitotöitä istutuksesta kaatoon saakka. Palveluihin kuuluvat lisäksi puuston inventointi ja hoitosuunnitelmat. Entti Oy tekee myös vihersuunnittelua ja -rakentamista. Entti Oy toimii Varsinais-Suomen alueella.
Lisätietoja yrityksen verkkosivuilta.


Fri-Tec

Tammisaaresta kotoisin olevan Fri-Tecin palvelutarjonta kattaa laajasti erilaiset puiden hoito- ja kaatotyöt. Yritys toimii pääkaupunkiseudulla ja Uudelmaalla sekä Varsinais-Suomessa.
Lisätietoja yrityksen verkkosivuilta.


Helsingin puunkaatopalvelu tmi

Helsingin puunkaatopalvelu tmi toimii nimensä mukaisesti pääkaupunkiseudulla. Yritys tarjoaa monipuolisesti arboristipalveluja: puiden istutukset, hoidot ja kaadot, kantojen poistot, latvustuennat, tonttihakkuut, kuntotutkimukset sekä hoitosuunnitelmat.
Lisätietoja yrityksen verkkosivuilta.


Kuntec Oy

Kuntec Oy tarjoaa palveluitaan Varsinais-Suomen alueella. Palveluvalikoima on erittäin kattava: puiden istutus, puiden hoito, puiden siirto, puiden kaato, kantojen poisto, latvustuennat, tonttihakkuut, kuntoarviot, arvonmääritys, puuston inventointi, hoitosuunnitelmat sekä muut vihertyöt.
Lisätietoja yrityksen verkkosivuilta.


Lahden metsuri- ja sahauspalvelu Ky

Lahden metsuri- ja sahauspalvelu Ky toimii pääasiassa Päijät-Hämeen alueella ja kauttamme saa kaikki puiden elinkaareen liittyvät toimet istuttamisesta, hoitamisesta, puiden hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja poistoon, sekä jälkitoimiin. Kauttamme hoituu oksien hakettaminen, massojen lähikuljettaminen, kantojenjyrsintä, klapin valmistaminen ja tukkiensahaus sekä biomassojen jatkojalostaminen. Teemme myös puihin liittyviin toimiin tarvittavat suunnitelmat ja konsultoinnit, sekä silmämääräisesti ja mikroporalla puiden kuntoarvioinnit ja -raportoinnit.
Lisätietoja yrityksen verkkosivuilta.


Lapin Arboristipalvelu Oy

Lapin Arboristipalvelu Oy on puiden hoitoon ja pihapuiden kaatoon erikoistunut yritys. Lapin Arboristipalvelu Oy toimii Rovaniemeltä käsin koko Lapin ja Koillismaan alueella. Sen palveluihin kuuluvat muun muassa puiden istutukset, hoitoleikkaukset ja kaadot.
Lisätietoja yrityksen verkkosivuilta.


Länsi-uudenmaan PuuApu


Metsätyö T. Koponen Oy

Metsätyö T. Koponen Oy tarjoaa Pohjois-Karjalassa moninaisia puihin ja metsään liittyviä palveluja. Valikoimaan sisältyy puiden istutukset, hoidot ja kaadot, kantojen poistot, tonttihakkuut, kuntoarviot sekä lisäksi kattavasti erilaisia metsähoitotöitä.
Lisätietoja yrityksen verkkosivuilta.


Neulapuu Oy

Neulapuu Oy tekee puiden kuntoarviointeja Turun seudulla.
Lisätietoja yrityksen verkkosivuilta.


Oulun Arboristipalvelu Oy

Oulun Arboristipalvelu Oy toimii Keski-Pohjanmaalta, Keski-Suomesta ja Pohjois-Savosta aina Lappiin saakka. Palveluja on tarjolla kattavasti puiden istutuksen, hoidon, siirron ja kaadon lisäksi latvustuennat, kuntokartoitukset, hoitosuunnitelmat ja tonttihakkuut.
Lisätietoja yrityksen verkkosivuilta.


Piha- ja kantojyrsinpalvelu Saarinen

Piha- ja kantojyrsinpalvelu Saarinen tarjoaa kattavat arboristi ja kantojyrsintä, sekä metsuripalvelut pääasiassa Pirkanmaan ja Satakunnan alueella. Tarvittaessa työskentely onnistuu myös kauempanakin.
Lisätietoja yrityksen verkkosivuilta.


Pihapalvelu Oksat Poikki

Koko Suomen laajuudella toimiva Pihapalvelu Oksat Poikki tarjoaa poikkeuksellisen suuren määrän palveluita: puiden istutus, puiden hoito, puiden siirto, puiden kaato, kantojen poisto, latvustuennat, tonttihakkuut, kuntotutkimukset, arvonmääritys, puuston inventointi, hoitosuunnitelmat sekä pihapalvelut.
Lisätietoja yrityksen verkkosivuilta.


Pihapuutpinoon

Pihapuutpinoon työskentelee pääasiassa Kouvolan alueella, tarvittaessa omaamme toki laajemmankin toimintaympäristön. Meidän kauttamme löytyvät erilaiset palvelut puiden hoitoon, kaatoon sekä jälkitöihin. Hyödynnämme ainutlaatuista pihapiireihin soveltuvaa ja tehokasta kalustoamme erilaisissa tarkoituksissa niin pihamailla kuin metsässäkin.
Lisätietoja yrityksen verkkosivuilta.


Pohjois-Karjalan Arboristipalvelu

Pohjois-Karjalan Arboristipalvelu toimii nimensä mukaisesti Pohjois-Karjalan alueella. Tarvittaessa myös laajemmallakin Itä-Suomessa. Palveluihimme kuuluvat: puiden hoito, puiden kaato, puiden istutus, latvustuennat, kannonjyrsintä, tonttihakkuut sekä metsätyöt.
Lisätietoja yrityksen verkkosivuilta.


Pohjolan kantojyrsintä- ja arboristipalvelu

Pohjolan kantojyrsintä- ja arboristipalvelu toimii Länsi-, Keski-, Itä- ja Lounais-Suomessa. Palveluja on tarjolla puiden istutuksesta ja hoidosta puiden kaatoon ja kantojyrsintään. Yritys tekee lisäksi puun kuntotutkimuksia ja hoitosuunnitelmia.
Lisätietoja yrityksen verkkosivuilta.


Puidenhoitajien Oy

Puidenhoitajien Oy tarjoaa monipuolisesti puunhoitopalveluja kuntokartoituksista ja puuston inventoinnista puiden hoitoon ja kaatoon. Yritys toimii Etelä-Suomen alueella.
Lisätietoja yrityksen verkkosivuilta.


Puu- ja pihapalvelu TIKKA Oy

Pälkäneeltä kotoisin oleva Puu- ja pihapalvelu TIKKA Oy tarjoaa kattavasti arboristin ja puutarhurin palveluja Tampereen ja Pirkanmaan alueella. Palveluvalikoimaan kuuluvat puiden hoito- ja kaatotyöt sekä viheralueiden hoitotyöt.
Lisätietoja yrityksen verkkosivuilta.


Puunhoidon Kumppanit Oy

Puunhoidon Kumppanit Oy tekee kuntoarviot sekä riskianalyysit rakennetun ympäristön arvokkaille puille. Muita keskeisiä palveluita ovat puiden hoitoleikkaukset, latvusten tuennat sekä puiden poistot. Lisäksi yritys tarjoaa puutarha-alan koulutusta, puiden istuttamista, pensaiden leikkausta, vieraskasvilajien torjuntaa sekä puutarhan hoitoa. Ydintoimialue on Kanta-Häme ja Pirkanmaa.
Lisätietoja yrityksen verkkosivuilta.


Puunhoito Antti Virkki

Hämeenlinnalainen Puunhoito Antti Virkki tarjoaa puunhoidon palveluja Etelä- ja Keski-Suomessa. Yrityksen palveluihin kuuluvat niin puiden hoidot, kaadot, kuntotutkimukset, kantojyrsinnät kuin tonttihakkuutkin.
Lisätietoja yrityksen verkkosivuilta.


Puunkaatopalvelu O&L Oy

Puunkaatopalvelu O&L Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva vaativaan puunkaatoon, puunhoitoon ja metsätöihin erikoistunut yritys, jonka erikoisalaa on ahtaissa ja haastavissa kohteissa työskentely. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluu kaikki mahdollinen puihin ja viheralaan liittyvä, myös alan tuotteiden maahantuonti ja jälleenmyynti.
Lisätietoja yrityksen verkkosivuilta.


Puuromu

Autamme puiden kanssa! Teemme puiden kuntoarviointia, mikroporausta, konsultointia, taajamametsäsuunnittelua sekä kaikkea muuta puunhoitoon liittyvää. Toimimme pääasiassa pääkaupunkiseudulla sekä Etelä-Pohjanmaan alueella.
Lisätietoja yrityksen verkkosivuilta.


Runko-Ranta Oy

Runko-Ranta – Vastuullista puunhoitoa ammattitaidolla.
Runko-Ranta Oy on arboristipalveluita tarjoava yritys Varsinais-Suomen alueella. Laajasta palveluvalikoimastamme löydämme juuri sinulle sopivimmat ratkaisut.
Lisätietoja yrityksen verkkosivuilta.


Saimaan Pihapuu Oy

-Keskellä kaupunkia, lähellä luontoa-
Olemme Savonlinnalaislähtöinen yritys, joka toimii Uudellamaalla ja Etelä-Savossa. Palvelujamme ovat puiden kaadot, puidenhoitotyöt, puuston kuntoarvioinnit, pensasaitojen leikkaukset sekä muut arboristipalvelut.
Lisätietoja yrityksen verkkosivuilta.


Silmu & Sydänpuu Oy

Arboristi Miia Kuokkasen pyörittämä Silmu & Sydänpuu Oy toimii Uudenmaan ja Etelä-Karjalan alueilla. Yritys hoitaa puut tyvestä latvaan. Tarjolla olevat palvelut: puiden istutukset, puiden hoidot, puiden kaadot, latvustuennat, kuntoarvioinnnit, arvonmääritykset sekä hoitosuunnitelmat.
Lisätietoja yrityksen verkkosivuilta.


SMP Arboristit Oy

SMP Arboristit Oy on pirkanmaalainen puunhoitoalan yritys, joka toimii laajalti puunhoitoalalla. Yritys tekee muun muassa puiden kuntotutkimuksia, istutus- ja hoitotöitä, kaatoja sekä tonttihakkuita ja kantojyrsintää.
Lisätietoja yrityksen verkkosivuilta.


Tmi Mika Sinervä

Toimialue Satakunta. 
puh.nro 050-9111 804
sinerva_mika@hotmail.com
Lisätietoja yrityksen verkkosivuilta.


Tmi Mikko Pajuniemi

Salolainen Tmi Mikko Pajuniemi toimii Varsinais-Suomessa, Uudellamaalla sekä Kanta-Hämeessä. Yrityksen palvelutarjontaan kuuluu puiden istutusta, hoitoa, kaatoa ja vanhojen puiden latvustuentojen tekoa. Lisäksi yritys tekee puun kuntotutkimuksia, hoitosuunnitelmia ja tonttihakkuita.
Lisätietoja yrityksen verkkosivuilta.


TM Savotta Oy

TM Savotta Oy tarjoaa kattavat palvelut liittyen rakennetun ympäristön puuston käsittelyyn. Kauttamme saatte teetettyä kaikki tarvitsemanne arboristi- ja metsurityöt oheispalveluineen.
Yrityksen pääsääntöinen toimialue on Keski-Suomi – isoissa urakoissa palvelemme valtakunnallisesti. Lisätietoja yrityksen verkkosivuilta.


Touran Puu-apu Oy

Touran Puu-apu Oy on puiden hoitoon ja pihapuiden kaatoon erikoistunut yritys. Touran Puu-apu toimii Pukkilasta, Itä-Uudeltamaalta käsin eteläisessä Suomessa. Sen palveluihin kuuluvat muun muassa puiden kaadot, kiipeillen kaadot ja hoitoleikkaukset.
Lisätietoja yrityksen verkkosivuilta.


Viherpalvelu Greener

Viherpalvelu Greener on Uudellamaalla ja Pirkanmaalla toimiva viheralan moniosaajayritys. Puunhoitoon liittyviä palveluita tarjoamme Uudellamaalla. Teemme puiden istutusta, kaatoa, kantojen poistoa, kuntokartoituksia ja puiden hoitosuunnitelmia.
Lisätietoja yrityksen verkkosivuilta.


Ylispuu Oy

Lisätietoja yrityksen verkkosivuilta.Tarkemmat jäsenedut, -ehdot sekä jäsenhakemus ovat Jäsenyys-sivulla.