Tukijatoiminta

SPY kehittää tukijatoimintaansa

Suomen Puunhoidon Yhdistys SPY ry on kehittänyt ja päivittänyt tukipakettejaan ja tarjoaa nyt kokonaan uutena tukimuotona vuositukija-paketin, jolla on tarkoitus sujuvoittaa ja syventää yhteistyötä sekä taata sen jatkuvuus. Kaikki vanhatkin tukimuodot, kuten SM-sponsorointi, näytteilleasettajana toimiminen yhdistyksen tapahtumissa ja mainostaminen, ovat päivitettyinä versioina käytössä jatkossakin. Uutta vuositukija-pakettia yhdistys haluaa tarjota etenkin pitkäaikaisille ja jo tutuille keskeisille puunhoitoalan toimijoille. 

Nykykäytäntö on varmasti ollut haastava niin tukijoille kuin yhdistyksellekin, kun jokaiseen tapahtumaan markkinoidaan erikseen. Uuden tukipaketin onkin tarkoitus helpottaa tilannetta, kun kerralla sovitaan suuremmista kokonaisuuksista ja pidemmälle ajalle. Jatkuvuus ja pidempikestoinen sopimus helpottaa myös molempien osapuolien tulevan vuoden budjetointia. 

Koko puunhoitoalalla on suuri kasvupotentiaali, samoin yhdistyksellä – tasaisempi ja varmempi tuki mahdollistaa tehokkaamman kehittämisen ja markkinoiden entistäkin nopeamman kasvun. Yhdistykselle tuki merkitsee parempaa mahdollisuutta keskittyä ydintoimintaamme eli alan ja ammattilaisten kehittymisen tukemiseen koulutuksin, tapahtumin ja julkaisu- ja hanketoiminnalla.

Vuositukijat tulevat näkymään kaikessa yhdistyksen toiminnassa ja se antaa mahdollisuuden mainostaa suoraan yhdistyksen jäsenistölle ja muille sidosryhmille. Näkyvyyttä toteutetaan tiiviissä yhteistyössä yhdistyksen kanssa ja tukijat saavat tarkan ohjeistuksen sekä heidät pidetään ajan tasalla yhdistyksen tapahtumista tukijavastaavan toimesta. 

Vuositukija-pakettiin sisältyy muun muassa:

  • Tukijayrityksen logo ja linkki yhdistyksen kotisivujen etusivulla (koko sopimuksen ajan)
  • Näkyvyys yhdistyksen tapahtumissa ja niiden mainoksissa, some-tiedotteissa, kuva- ja videojulkaisuissa, sponsoriseinässä, kisapaidoissa jne. (esim. seminaari, SM, kiipeilywork-shopit/ koulutukset)
  • Mainos jäsenpostissa 4krt/v ja sähköisessä jäsenviestissä noin 10 krt/v
  • Osasto niin puunhoidon seminaarissa kuin puukiipeilyn SM-kisoissa sekä halutessa muissakin yhdistyksen koulutustapahtumissa
  • Mainos seminaarijulkaisussa (MV/ VÄRILLINEN 1/2 sivu)
  • Banderollit/ roll- up seminaarissa luentosalissa sekä SM-kisoissa laajasti kisa-alueella
  • Puheenvuoro puukiipeilyn SM-kisojen avajaisissa
  • Yrityksen materiaalin jako yhdistyksen tapahtumiin osallistuville
  • Näkyvyys seminaarimainoksessa kotisivuilla sekä Viherympäristölehdessä
  • Kiitokset Viherympäristö-lehden seminaari- ja SM-artikkeleissa

Vuositukijan sopimuskausi on kalenterivuosi, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana kalenterivuoden kerrallaan, jos tukija ei halua lopettaa – tilanne varmistetaan jokaiselta kuluvan tukivuoden syksyllä.

Vuositukijan hinta 3000 € (alv 0%)/ vuosi ja se laskutetaan yhdellä kertaa kesäkuussa. Jos jäsenyritys ryhtyy vuositukijaksi, VAPAUTUU se jäsenyritysmaksuista säilyttäen kuitenkin kaikki jäsenyritysedut.

Lisätietoja:

Sami Kiema, puukiema@gmail.com, 050-5734719